zoom_in
  • 28. 5. 2024 Weber® Gril akademie Hodkovice n.M. - RYBY, DRŮBEŽ, MOŘSKÉ PLODY
  • 28. 5. 2024 Weber® Gril akademie Hodkovice n.M. - RYBY, DRŮBEŽ, MOŘSKÉ PLODY
  • 28. 5. 2024 Weber® Gril akademie Hodkovice n.M. - RYBY, DRŮBEŽ, MOŘSKÉ PLODY
  • 28. 5. 2024 Weber® Gril akademie Hodkovice n.M. - RYBY, DRŮBEŽ, MOŘSKÉ PLODY
  • 28. 5. 2024 Weber® Gril akademie Hodkovice n.M. - RYBY, DRŮBEŽ, MOŘSKÉ PLODY
  • 28. 5. 2024 Weber® Gril akademie Hodkovice n.M. - RYBY, DRŮBEŽ, MOŘSKÉ PLODY
  • 28. 5. 2024 Weber® Gril akademie Hodkovice n.M. - RYBY, DRŮBEŽ, MOŘSKÉ PLODY
  • 28. 5. 2024 Weber® Gril akademie Hodkovice n.M. - RYBY, DRŮBEŽ, MOŘSKÉ PLODY

28. 5. 2024 Weber® Gril akademie Hodkovice n.M. - RYBY, DRŮBEŽ, MOŘSKÉ PLODY

2 500,00 Kč
S DPH

Profesionální grilovací kurz je tu právě pro vás - všechny milovníky grilování, kteří chtějí vědět a umět v moderních trendech grilování víc. Příprava vámi zvoleného menu začíná špízy s krevetami a ananasem, pokračuje pstruhem v papilotě s jemně krájenou zeleninou, připravovat se bude kuřecí kung pao s rýží, vynikající zauzený losos s omáčkou teriyaki a zeleninou, následovat budou mušle na víně s chilli, česnekem a bylinkami a jako sladkou tečku si užijete broskvový nákyp s lesnm ovocem a se zakysanou smetanou.

Počet
check Dostupné na dotaz

Cílem kurzu je dále naučit vás co nejlépe využívat váš gril v celé jeho škále možností. Ukážeme vám, jak gril správě před grilováním připravit, předvedeme rozmanité techniky grilování, jak gril správně čistit a pečovat o něj, aby vám to jednak zabralo co nejméně času, ale zároveň aby vám váš gril sloužil co nejdéle. Vyzkoušíte si i různé BBQ doplňky, které z vašeho grilu dokáží udělat plnohodnotnou venkovní kuchyň. Profesionální kuchaři, kteří vás budou kurzem provázet, prošli certifikovaným školením společnosti Weber - specialisty na grilování. Tito odborníci ví o grilech snad úplně vše a rádi vám poradí řadu vychytávek, které vám usnadní nejen grilování, ale vaření celkově a také zodpoví vaše případné dotazy. Na závěr kurzu održíte Certifikát Mistra grilování o absolvování kurzu.

Praktické informace k průběhu Gril Akademie:

Datum a místo konání:

28. 5. 2024  v prostorách prodejny Železářství Bradáč, Sportovní ulice č. 735, Hodkovice n. M.

Časová náročnost:

17.00 až do cca 21.30 hod. Doporučujeme zajistit si dopředu odvoz, případně hlídání dětí či venčení domácích mazlíčků, abyste si kurz mohli užít opravdu v klidu a pohodě a nemuseli odchod „uspěchat“...

Průběh akce:

Na úvod vás pan Bradáč všechny přivítá Wellcom Drinkem a poté předá úvodní slovo hlavnímu šéfkuchaři firmy Weber, který celou akci bude vést. Ten vás seznámí s tím, co vás v následujícím čase bude čekat, co přesně se bude vařit, jak se bude postupovat, představí vám jednotlivé grily, na kterých budete pracovat a veškeré příslušenství, které budete potřebovat a zodpoví vaše případné první dotazy. Vy si mezitím vyberete něco dobrého k pití, obdržíte originální grilovací kuchařské zástěry a zapojíte se do přípravy avizovaného menu pod vedením mistrů kuchařů. K tomu budete průběžně pojídat postupně jednotlivé hotové chody z menu, pít, na co budete mít chuť, dozvídat se od šéfkuchařů cenné rady, jak co a na jakém typu grilu  správně grilovat, jaké jsou trendy moderního grilování a různé "vychytávky" a budete mít možnost se jich na cokoliv v průběhu celé akce zeptat. Po sladké tečce na závěr a případné kávičce vám budou slavnostně předávny certifikáty Mistra grilování a brožurka s recepty, které jste během akce připravovali. Grilovací zástěru si odnesete s sebou jako dárek navc.

Dárkový poukaz:

Pokud byste chtěli kurz věnovat někomu jako dárek, napište nám to do poznámky objednávky nebo se na nás obraťte na e-mail: propagace@zelezarstvibradac.cz, připravíme vám po dohodě dárkovou poukázku.

Menu:

• Špíz s krevetami a ananasem
• Pstruh v papilotě s jemně krájenou zeleninou
• Kuřecí kung pao s rýží
• Zauzený losos s omáčkou teriyaki a zeleninou
• Mušle na víně s chilli, česnekem a bylinkami
• Broskvový nákyp s lesním ovocem a se zakysanou smetanou

Zahrnuto v ceně:

V ceně kurzu jsou zahrnuty studené i teplé alko- i nealko nápoje, káva, čaj po celou dobu konání kurzu v libovolném množství.

Dárek navíc od nás:

Jako dárek od nás obdržíte zdarma originální grilovací zástěru Weber (v ceně 639,- Kč) hned na začátku kurzu, která vám zůstane i po skončení kurzu a zašleme vám také e-mailem veškeré recepty z kurzu.

Certifikát Gril Mastera:

Navíc obdržíte Certifikát Mistra grilování o absolvování kurzu přímo na místě na konci kurzu.

Ostatní informace:

Po celou dobu konání kurzu bude pouze pro vás otevřená i celá prodejna.

Podle počasí doporučujeme vhodné pohodlné oblečení a do večerních hodin raději teplejší. Grilovat se bude venku a stolovat podle počasí venku nebo v prostorách prodejny.

Pro vaše dotazy:

Pokud byste měli ještě nějaké další dotazy, rádi vám je zodpovíme na tel. čísle 602358659 nebo e-mailu propagace@zelezarstvibradac.cz


Jinak s sebou potřebujete pouze dobrou náladu a chuť si kurz pořádně užít.

Těšíme se na vás!

7 dalších produktů v kategorii

Dárkový poukaz Gril Akademie 2024

Již nyní pro vás máme připravený k zakoupení dárkový poukaz jako skvělý dárek pro vaše blízké či vašeho obchodního partnera, přítele, kolegu či šéfa, o kterém...

2 500,00 Kč
search